An Unbiased View of آنفولانزا حالت تهوع
An Unbiased View of آنفولانزا حالت تهوع
Blog Article
اگرچه شباهت زیادی بین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا وجود دارد؛ اما سرماخوردگی معمولاً بهآرامی پیش میرود و شدت آن نسبت به آنفولانزا کمتر است.
دکتر حسام مقدم امروز ۲۲ شهریورماه در گفت و گویی با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما اظهار کرد: با شروع فصل سرما و همچنین آغاز فعالیت مدارس، انواع ویروسهای تنفسی شایع میشود و یکی از شایع ترین ویروسها، آنفلوانزا است.
در حالی که تب بالا یک نشانه رایج در آنفولانزا است، در سرماخوردگی نادر است. در کل سرماخوردگی یک بیماری خفیفتر از آنفولانزا است.
او در پاسخ به این پرسش که واکسن آنفلوانزا در اختیار چه گروهایی قرار میگیرد، اظهار کرد: اولویت بندی گروه های پرخطر سالانه توسط وزارت بهداشت اعلام میشود. امسال نیز گروه های واجد شرایط دریافت واکسن به ترتیب شامل کلیه پرسنل بخش درمان و بهداشت، دامپزشکی، بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی، سرطان و سایر بیماری های خاص، جانبازان و ایثارگران مبتلا به بیماریهای زمینهای، زنان باردار(تا دو هفته بعد از زایمان) واکسن دولتی رایگان دریافت خواهند کرد.
این عوارض اغلب خفیف هستند و پس از مدت زمان کوتاهی از بین میروند. شایعترین عوارض عبارتاند از:
همچنین هنگام ابتلا به این بیماری از مصرف دخانیات و استفاده از نوشیدنیهای الکلی خودداری فرمایید.
هنگام ابتلا به بیماری آنفولانزا نوشیدن و استفاده از مایعات بسیاری ضروری است.
کارمندان، پرستاران و کارکنان بیمارستانها و آسایشگاهها
احتمال دارد پنج تا هفت روز پس از بروز علائم هم بتوانید ویروس را پخش کنید.
وی تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم در فصل بیماری آنفلوآنزا، این است که چه کسانی باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؟. برای پاسخ به این سوال ابتدا باید مشخص کرد که چه کسانی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به آنفلوآنزا هستند. به طور کلی افراد در معرض خطر بیماری آنفلوآنزا به دو گروه تقسیم میشوند؛ یک گروه کسانی که بیشتر در معرض تماس با این ویروس قرار دارند که عمدتا کارکنان شاغل در مراکز بهداشتی-درمانی، کلینیکها و بیمارستانها هستند.
سرماخوردگی یا زکام معمولاً به مشکلات دیگری منجر نمی شود، اما می تواند احتمال حمله آسم را در افراد مبتلا به آسم افزایش دهد.
معرفی انواع دارو سرماخوردگی (قرص، شربت تف و آمپول): با سرماخوردگی خداحافظی کنید!
در عین حال، با نرفتن به محل کار یا مدرسه، میتوانید از سرایت آنفولانزا به افراد دیگر جلوگیری کنید.
دوره آنفولانزا، یعنی زمان بین عفونت و بروز علائم بالینی، بسیار کوتاه است و حدود ۱-۲ روز طول میکشد.